Het is waarschijnlijk zo dat u uw werk doet met liefde en passie voor het vak dat u beoefent. Als u dan uw bootstoffering opnieuw wilt laten doen of in uw nieuwe boot wilt hebben, verwacht u dat de stoffeerders ook enorm gedreven zijn. Bij Stoffeerderij Calypso is dit zeer zeker het geval. Bij dit gespecialiseerde stofferingsbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven wordt dag in dag uit de mooiste bootstoffering gerealiseerd. Dit doen zij door het gebruik van duurzame stoffen en een uiterst precieze werkmentaliteit. Zo kunnen ze alles van ontwerpen tot installeren en zijn de specialisten op het gebied van projectstoffering, jachts-& en scheepsstoffering en herstoffering. Wanneer wordt u hier klant?

Ga voor nieuwe bootstoffering door de allround stoffeerder met twee locaties in Nederland

Als u in de regio van Rotterdam of Zwartsluis woont en interesse heeft in een nieuwe bootstoffering voor uw jacht, dan gaat u naar Stoffeerderij Calypso. Daar zult u ontdekken wat zorgvuldig werken met oprechte aandacht voor de klant is. Deze allround stoffeerder met twee locaties in Nederland heeft ook architecten, interieurbouwers en jachtbouwers in huis. Ze zijn beschikbaar voor vele soorten stoffering en zowel bedrijven, overheidsinstanties en particulier zijn welkom om de diensten van Stoffeerdij Calypso af te nemen. Er wordt snel gewerkt, beloftes nagekomen en zelfs aan het milieu wordt gedacht. Zo gebruiken ze uitsluitend duurzame materialen voor de realisatie van de mooiste stofferingen. Specialist op het gebied van bootstoffering.

U zoekt een partij die bootstoffering realiseert? Kies dit ervaren bedrijf!

Wist u dat bootstoffering eigenlijk een vak apart is binnen het stofferen? Stoffeerderij Calypso uit Capelle aan den IJssel is een échte expert op dit gebied. Deze specialist heeft naast jarenlange ervaring binnen bootstoffering ook een zeer goede manier van werken als het aankomt op de klanttevredenheid. Ze bekijken uw situatie, het te stofferen voertuig en uw wensen. Na alles zorgvuldig te bekijken en te overleggen, gaat dit specialistisch bedrijf aan de slag. Ook voor het herstofferen van schepen kunt u bij Stoffeerderij Calypso uitstekend terecht. Met twee vestigingen in Nederland heeft u de keuze aan welk filiaal u een bezoek komt brengen.

Comments are closed.