Maak een keuze uit de ruime collectie mooie vloertegels en andere tegels van KROON Vloeren in Steen. Ga bijvoorbeeld voor de schitterende houtlook tegels. In de grote showroom heeft u de keuze uit veel verschillende soorten vloertegels met houtlook. Dit soort tegels wordt keramisch parket genoemd en is uniek in de regio Rotterdam. Waarom deze tegels uniek zijn? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van gebakken keramiek zijn ze sterk en slijtvast En toch lijkt het net of u een echte houten vloer heeft. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast en stijlvol. 

Ideale vloertegels voor vloerverwarming

In nieuwe en bestaande huizen wordt steeds vaker vloerverwarming aangelegd. Maar dat kan niet onder iedere vloer. Niet elke vloer is namelijk bestand tegen warmte en kan dan gaan scheuren. Hout is dat wel, maar een houten vloer vergt veel onderhoud en is niet zo slijtvast als een stenen vloer. De unieke houtlook tegels van KROON Vloeren in Steen zijn sterk, slijtvast en zijn de ideale vloertegels voor op uw vloerverwarming. En het grote voordeel: de houtlook vloertegels zijn geschikt voor het hele huis, van keuken tot woonkamer en badkamer. Ga langs in de grote showroom in Meerkerk, niet ver van Rotterdam, om de tegels te bekijken. 

Zeer ruime collectie vloertegels en andere tegels in de grote showroom vlakbij Rotterdam

KROON Vloeren in Steen heeft de grootste collectie vloertegels en andere tegels in Rotterdam en omstreken. Alle denkbare soorten tegels vindt u hier. En u krijgt onmiddellijk een idee hoe de tegels eruitzien op uw vloer of aan de wand van uw badkamer, woonkamer of toilet. De wandtegels worden namelijk gepresenteerd aan de wand, en ook de vloertegels worden gepresenteerd op de plek waar ze horen, namelijk op de grond. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Of u nu op zoek bent naar keramische tegels, houtlook tegels, plavuizen of natuursteen tegels, bij de specialist vindt u het allemaal!

 

Comments are closed.