Ben jij op zoek naar een leuke speeltuin in Brabant waar je veel keus hebt uit diverse avontuurlijke en leuke attracties? Denk bijvoorbeeld aan een buitenspeeltuin met een kinderkermis, klimberg, achtbaan en nog veel meer om met goed weer in te spelen. Daarnaast beschikt de binnenspeeltuin over de ballenfabriek, Zeeroversland, een theater en veel andere attracties. Hier verveel je je geen moment! Probeer ook eens de waterfietsen, speel een potje voetbal op het veld of relax aan de beachbar of het strandbad. Na een leuke, maar vermoeiende dag spelen eet je een lekker frietje of ga je barbecueën in het park.

Je kinderfeestje wordt een onvergetelijke dag bij deze speeltuin in Brabant

Jij gaat binnenkort je verjaardag vieren, wat uiteraard groots moet gebeuren. Wat is nu een leukere manier dan je kinderfeestje te vieren in een grote speeltuin in Brabant? Bij Billybird Park Hemelrijk in Volkel heb je de keuze uit een binnen- en buitenspeeltuin. Het maakt dus niet uit of het goed of slecht weer is, hier hebben jullie het altijd naar je zin! Het park biedt volop speelplezier. Iedere woensdag- en vrijdagmiddag worden er theatervoorstellingen gespeeld om er een nog leukere dag van te maken. De dag sluit je leuk en lekker af met heerlijke broodjes of lekkere frietjes. Wanneer ga jij jouw kinderfeestje vieren in de speeltuin in Brabant?

Speel binnen en buiten in deze speeltuin in Brabant

De weersvoorspellingen voor het weekend zijn vaak niet zo betrouwbaar. Als je een feestje of dagje uit wilt plannen ga je daarom naar de speeltuin in Brabant. Hier heb je de keuze uit een ruim assortiment in de buiten- en binnenspeeltuin. Hier is van alles te doen, ook als het regent. Kies daarom voor speeltuin BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant. De grote buitenspeeltuin is uniek, dankzij de enorme recreatieplas en het mooie strand waar je fijn kan spelen. Ook binnen vermaak je je hele dag met uitdagende klimtoestellen, de ballenfabriek en het spannende Zeeroversland. Kom jij binnenkort ook langs? Billybird Park Hemelrijk is eenvoudig en snel te bereiken.

Comments are closed.