Bent u al eens in het centrum van Breda geweest om te lunchen? Dan weet u vast dat u bij een restaurant met terras zoals Parc Breda moet zijn. Dit is dé plek om heerlijk te borrelen of te lunchen. U neemt plaats in de lichte serre met uitzicht op de Grote Markt, of op een van de gezellige loungebanken. Op de uitgebreide kaart ontdekt u een breed scala aan mogelijkheden die u kunt bestellen. Keuzes maken wordt nog eens moeilijk! De vriendelijke gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren. Heeft u allergieën of een speciaal dieet? Laat het op tijd weten, dan wordt er rekening mee gehouden.

Lekker lunchen of genieten van borrelhapjes in het mooie Breda, middenin het centrum

U vindt het tijd voor een lekkere borrel met familie en vrienden. Daarvoor wilt u naar een gezellig restaurant in Breda. Naast lunchen bent u bij de sfeervolle lunchlocatie Parc Breda ook aan het juiste adres voor heerlijke borrelhapjes. Ideaal om te delen! Kies bijvoorbeeld voor een authentieke snack als brood met aioli of oude kaasblokjes. Of ga op de avontuurlijke toer met chorizo kroketjes en scampi filodeeg. Perfect te bestellen als vrijdagmiddagborrel of om samen te eten als lunch. Toch nog meer honger? U bestelt eenvoudig en snel een ander gerecht erbij! Dat wordt genieten tijdens het lunchen bij Parc Breda in het centrum!

Gezellig en luxe lunchen in Breda Centrum, wie wilt dat nu niet?

Gaat u binnenkort winkelen met vriendinnen of met uw gezin? Dan wilt u toch ook even een korte pauze nemen van het slenteren van winkel naar winkel? Kom lunchen bij in het centrum van Breda. Kies voor een moderne en sfeervolle lunchlocatie zoals Parc Breda. Dit fijne restaurant biedt plaats aan eenieder die zich graag laat verblijden door overheerlijke broodjes, soepen en salades. Hoeft u niet te rijden? Ga dan voor een lekkere cocktail bij de lunch of kies voor een uitgebreide high wine! De keuzes bij Parc Breda zijn eindeloos. Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn bij dit luxe restaurant.

Comments are closed.