Neophema werkgroep
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga voor een originele feestlocatie in Maastricht

Het vinden van een passende feestlocatie in Maastricht een opgave? Niet wanneer u bekend bent met Rederij Stiphout. Deze feestlocatie is een sfeervol en comfortabel schip. Hiermee heeft u een prachtige en mobiele feestlocatie waarmee u Limburg op een hele andere manier kunt ontdekken. Het is hier mogelijk om een van de arrangementen te kiezen. Natuurlijk kunt u ook uw wensen en eisen bespreken met Rederij Stiphout zelf. Op deze manier heeft u een feest dat geheel op maat is samengesteld, speciaal voor u en uw gasten. Dat is nog eens een origineel feest!

Verras uw gasten met deze unieke locatie voor uw feest

Om uw gasten eens écht te verrassen is deze feestlocatie in Maastricht een unieke kans. Want zeg nu eerlijk, hoe leuk is het om te feesten op het water? U kiest zelf een van de arrangementen voor heerlijk eten en een all inclusive behandeling. Drankjes worden geserveerd naar wens. Bij aankomst worden uw gasten zelfs verwelkomt met een cocktail! Vervolgens vertrekt de boot voor een cruise die vier uur duurt. U kunt hierbij zelf bepalen wat het tijdstip is van vertrek en aankomst. Wilt u tevens een uitgebreide maaltijd laten serveren? Ook het tijdstip hiervan kunt u zelf bepalen.

Laat u informeren over de uitgebreide mogelijkheden

Bent u ook zo onder de indruk van Rederij Stiphout, dé feestlocatie in Maastricht? Dat is zeer begrijpelijk. Voor meer informatie kunt u terecht op de uitgebreide website van deze locatie. Hier vindt u veel meer aanvullende informatie over de mogelijkheden. Bij vragen over bijvoorbeeld een van de arrangementen kunt u tevens contact opnemen met een van de deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de arrangementen en bespreken uw wensen en eisen met u. U vindt de contactgegevens op de website. Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers en plan uw feest!

https://www.stiphout.nl/

Gerelateerde artikelen

Wil je nieuwe Marvel figures kopen? Bij deze winkel kan het!

Het belang van een goede Fietsaccu voor uw Brinckers fiets

De beste naaimachine voor uw werk kunt u kopen in deze uitgebreide winkel