De Biesbosch is in Nederland een populair natuurgebied. Naast de flora en fauna die daar te vinden is, komt dat mede dankzij de recreatiemogelijkheden. Vooral in de zomer, wanneer alles in bloei staat en de dieren wakker zijn, is het lekker druk in het park. Een van de meeste ondernomen activiteiten is wel fietsen in de Biesbosch. Doordat uw fiets geen geluid maakt, heeft u een grotere kans om een van de dieren te spotten die in de Biesbosch wonen. Na uw fietstocht lekker bijtanken? Kom naar Restaurant en brasserie De Brabantse Biesbosch. Hier kunt u heerlijk koffiedrinken, lunchen, borrelen en dineren met uitzicht op de rivier en het park. Komt u met veel? Dit is geen probleem, want er vallen genoeg arrangementen te kiezen.

Wilt u voordat u gaat fietsen in de Biesbosch eerst even bijtanken?

Gaat in binnenkort fietsen in de Biesbosch? Maak het uzelf dan gemakkelijk en laat uw fietsen thuis. Maar hoe kunt u dan fietsen in dit prachtige stukje Nederland? Restaurant en Brasserie De Brabantse Biesbosch heeft de oplossing! Zij verhuren namelijk vele soorten fietsen en bieden ook de mogelijkheid om met velen heerlijk koffie te drinken, te lunchen of te dineren. Kies voor een van de Biesbosch arrangementen bij Het Bolle Bevertje en geniet van een heerlijk dankzij uit. Dus laat uw fiets lekker thuis en huur er een in de Biesbosch.  Er zijn verschillende fietsen te huur, waaronder: familiefietsen, elektrische fietsen, luxe fietsen, tandems en mountainbikes. Zo kunt u optimaal genieten van uw dag in de natuur en neemt dit bedrijf u alle zorgen uit handen.

Dagje weg aan het plannen? Wat dacht u van fietsen in de Biesbosch?

Het mooiste natuurgebied van Nederland? Dat is natuurlijk de Biesbosch! En dat is niet zo gek. Met de vele wandel- en fietspaden is het park bij uitstek geschikt voor diegenen die graag recreëren in de natuur. Houdt u van dieren? Dan is de Biesbosch hét park voor u! Bij bijna elk bezoek zult u wel een van de dieren die in het gebied leven aanschouwen. Tijdens het fietsen in de Biesbosch verdient u ook een tussenpauze. Hiervoor gaat u naar Restaurant en Brasserie De Brabantse Biesbosch. Hier kunt u terecht voor een lekker bakje koffie, lunch, hapjes en drankjes of een heerlijk diner.

Comments are closed.