Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Eenvoudig zaalverhuur in Alblasserdam

Bent u aan het kijken naar zaalverhuur in de omgeving van Alblasserdam en Papendrecht? Bij restaurant De Krom, in het nabijgelegen Oud-Alblas, kunt u eenvoudig een zaal huren. Of u nu een locatie zoekt om te vergaderen, voor het organiseren van een bijeenkomst of een groot feest: dit restaurant staat garant voor eenvoudig zaalverhuur nabij Alblasserdam en Papendrecht. De locatie is gelegen aan het schilderachtige riviertje de Alblas in Oud-Alblas. Dit restaurant is een geliefd adres voor het huren van een zaal bij mensen uit Alblasserdam, maar gasten uit andere dorpen en steden zijn ook goed te spreken over dit bedrijf.

Een zaal huren die bij uw gelegenheid past

Dit restaurant beschikt over diverse zalen van verschillende groottes. Hierdoor zit er altijd een zaal bij die bij uw gelegenheid past. Hier heeft u de keuze uit een gezellige en knusse ruimte voor een kleine groep tot een grote ruimte waar plek is voor een groot feest. De zalen hebben een fraaie, authentieke aankleding en zijn geschikt voor groepen tussen de 25 en 250 mensen. Daarbij kunt u bij het huren van een zaal, bij dit prachtige restaurant in Oud-Alblas, ook terecht voor diverse arrangementen. Zij verzorgen een uitstekende en smaakvolle catering die volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Hierdoor zullen uw gasten niks te kort komen!

Huur een zaal bij dit authentieke restaurant

Voor zaalverhuur in de omgeving van Alblasserdam kunt u contact opnemen met de medewerkers van dit authentieke restaurant. Zij bieden alles wat u mag verwachten van een multifunctionele locatie: sfeer, muziek, een hapje en een drankje én een all-in service. Door de vele jaren ervaring met het organiseren van feesten en partijen zorgen zij dat uw gelegenheid gegarandeerd een succes wordt! Wenst u bijvoorbeeld de zaal versierd te hebben in een bepaald thema? Dan dopen zij een van de zalen met gemak om in het door u uitgekozen thema.

https://www.dekromoudalblas.nl/