Neophema werkgroep
Image default
Horeca

Een smaakvolle lunch bij dit bistro restaurant in Spakenburg

Woont u in de buurt van Spakenburg en wilt u graag bij een leuk bistro restaurant lunchen? Of bent u in de buurt van Spakenburg op bezoek en heeft u zin om lekker uit eten te gaan? Dan is het zeker aan te raden om te gaan lunchen bij Antonio’s Eethuys, het leukste bistro restaurant in de omgeving van Spakenburg! Bij dit bistro restaurant staat smaak en beleving voorop in het pittoreske Oudhollandse dorp Spakenburg.

Ontdek het volledige lunchmenu!

Op de website van Antonio’s Eethuys vindt u het volledige lunchmenu. Per seizoen wisselt de kaart zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de smaken in dat seizoen! Bovendien is het ook mogelijk om bij dit bistro restaurant in Spakenburg ook glutenvrij of vegetarisch te eten. Dit is dankzij de symbolen eenvoudig terug te vinden op de menukaart. Voor glutenvrije eters staat er een heerlijke barra carpaccio, bol met brie en bol met Bali kip op het menu. Voor vegetariërs staat er een smaakvolle wrap op de kaart, een tosti met kaas, tomaat en pesto en ook de bol met brie! Wilt u toch liever iets anders eten? Dan is de keuze reuze! Denk aan heerlijke 12-uurtjes met vlees of vis, maar ook club sandwiches, wraps, tosti’s en uitsmijters.

Eenvoudig een tafel reserveren voor de lunch

Wilt u er zeker van zijn dat u tijdens de lunch een plaatsje kunt bemachtigen bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg? Dan is het zeker aan te raden om een tafeltje te reserveren via de website. Het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om een tafel te reserveren. Mocht u dan voorkeur hebben voor een specifieke plaats, dan kan hier bij de reservering rekening mee worden gehouden. Het zonovergoten terras is bijvoorbeeld heerlijk om uw lunch te nuttigen. Bij regenachtig weer is het uiteraard ook mogelijk om rond de gashaard plaats te nemen.

https://www.antonios-spakenburg.nl/