Neophema werkgroep
Image default
Sport

Een baan huren voor indoor tennis in regio Amsterdam

Bent u van plan om indoor tennis te spelen met een vriend, familielid of collega en woont u in regio Amsterdam? Reserveer dan een tennisbaan bij tennishal De Ronde Venen. Deze tennishal in Mijdrecht heeft ruime openingstijden, zeker in het winterseizoen. Hierdoor kunt u er eenvoudig een datum en tijdstip reserveren dat u goed uitkomt. Daarnaast gaat reserveren heel gemakkelijk, want dit doet u gewoon online. Zo weet u meteen of er een indoor tennisbaan beschikbaar is op het gewenste tijdstip en wat de baanhuur kost.

Een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van indoor tennis

Tennishal De Ronde Venen uit Mijdrecht, goed bereikbaar vanuit Amsterdam, is er niet alleen voor indoor tennis voor particulieren. Bedrijven kunnen hier bijvoorbeeld ook terecht om een bedrijfscompetitie te organiseren. Daarnaast is het bij deze tennishal mogelijk om een contract af te sluiten voor baanhuur, waardoor u het hele seizoen zeker bent van een plek en bovendien van scherpere prijzen profiteert. Dit is met name interessant voor verenigingen die een plek zoeken om te tennissen.

Een gezellige horecagelegenheid voor een hapje en een drankje na het tennissen

Na een potje indoor tennis kunt u bij deze tennishal in regio Amsterdam bovendien genieten van een hapje en een drankje. De tennishal beschikt namelijk over een gezellige horecagelegenheid. Zo kunt u het sportieve uitje op een leuke manier afsluiten en gaat u niet met een hongergevoel naar huis. Dit geeft u bovendien de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd te bespreken.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u indoor tennis spelen in de omgeving van Amsterdam? Reserveer dan online een tennisbaan bij tennishal De Ronde Venen. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de opties die u heeft en beantwoorden al uw vragen.