De meetmiddelen die de specialist aanbiedt zijn allen zeer gebruiksvriendelijk. Bent u al bekend met de apparatuur, dan is het voor u geen probleem. Voor diegenen die er nog niet veel verstand van hebben, biedt de specialist cursussen aan. Zo is een warmtebeeldcamera van FLIR erg gebruiksvriendelijk, maar u moet wel kennis hebben over het uitlezen van de gegevens en weten hoe u accurate gegevens verzamelt. En dat is precies waarom u een warmtebeeldcamera van FLIR bij Meetmiddelen.eu komt kopen. Bij het aanschaffen van de camera krijgt u namelijk ook nog eens een gratis workshop ter waarde van €150,- aangeboden! Deze workshop heet ‘Verder met thermografie/warmtebeeld’ en u leert tijdens deze cursus alles over de mogelijkheden van uw nieuwe warmtebeeldcamera. Kijk voor de mogelijkheden snel op de website, u kunt de camera zelfs direct bestellen in de webshop! En kijk ook eens bij de cursussen waarmee u wordt opgeleid tot NEN 3140 tester!

Direct en overal aan de slag door de NEN 3140 tester van de expert te bestellen?

U wilt toch ook enkel meetmiddelen van de beste kwaliteit aanschaffen. Daarom schakelt u een specialist zoals Meetmiddelen.eu in. En soms heeft u het geluk dat u tegen een expert aanloopt die het alle drie heeft! Nou, vandaag is uw geluksdag. Meetmiddelen.eu biedt u de SafetyPAT 3140, de nieuwste, en zeer gebruiksvriendelijke NEN 3140 tester. Naast het apparaat zelf biedt deze expert u en uw personeel ook workshops aan waarin u alle ins- en outs van deze tester leert kennen. En als klap op de vuurpijl wordt het apparaat geleverd met accu en 230V voeding zodat u overal direct aan de gang kunt. Kijk voor de overige voordelen snel op de website. Ook andere specialistische apparatuur, zoals de FLIR warmtebeeldcamera, kunt u in de webshop van Meetmiddelen.eu kopen.

Maak uw werk makkelijker door de warmtebeeldcamera van FLIR te kopen

Een eenvoudige manier om verborgen hitte bronnen te detecteren is het gebruikmaken van een warmtebeeldcamera. U weet als geen ander dat veel van deze camera’s niet altijd even accuraat zijn. Om nog maar te zwijgen over de moeite die het kost om de data van de camera over te zetten op een ander medium, zoals uw computer. Gelukkig biedt Meetmiddelen.eu, bekend van de NEN 3140 tester, de oplossing voor deze gebreken. De FLIR E6 warmtecamera is dankzij de hoge resolutie en een thermische gevoeligheid die verschillen kleiner dan 0.06℃ detecteert, erg betrouwbaar. En met ingebouwde wifi ontvanger wordt het delen van bestanden wel erg makkelijk. Eigenlijk is er dus geen reden om de warmtebeeldcamera van FLIR niet te kopen!

Comments are closed.