Neophema werkgroep
Image default
Attracties

Beleef volop plezier in deze indoor speeltuin nabij Tilburg

Wilt u uw kinderen de dag van uw leven laten ervaren? Of bent u op zoek naar een leuk dagje uit voor bijvoorbeeld een schoolklas, kinderfeestje of vereniging? Dan is een binnen- en buitenspeeltuin natuurlijk de ideale keuze! Bent u op zoek naar een outdoor en/of indoor speeltuin in de buurt van Tilburg? Ontdek dan de wereld van Kids Wonderland in Molenschot. Deze plek biedt voor kinderen tot en met twaalf jaar een dag vol plezier. De uitdagende, spannende en natuurlijk ook veilige attracties in deze indoor speeltuin nabij Tilburg zorgen ervoor dat ieder kind zeker nog eens terug wil komen. Kids Wonderland biedt bovendien volop mogelijkheden om een complete dag eenvoudig te organiseren. Dankzij hun verschillende arrangementen organiseert u het perfecte dagje uit!

Hét avonturenpark voor ieder kinderfeestje

Een dagje weg met de kinderen is natuurlijk een van de leukste dingen die er zijn, zeker als uw kind een onvergetelijke tijd beleeft en er nog lang over napraat. Kids Wonderland in Molenschot biedt die onvergetelijke tijd gegarandeerd. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de trampolines en tijdens de spannende lasergame in deze omvangrijke indoor speeltuin in de buurt van Tilburg. Viert uw kind zijn of haar verjaardag? Kies dan voor een van de leuke bijpassende thema’s voor het kinderfeestje. De kinderen krijgen een eigen tafel waar ze bij elkaar kunnen komen. Ze genieten van onbeperkt ranja en de jarige krijgt een leuk cadeautje mee naar huis!

Ook voor schoolreisjes!

Natuurlijk is deze indoor speeltuin nabij Tilburg ook uitermate geschikt voor schoolreisjes. De speeltuin biedt zowel binnen als buiten volop mogelijkheden om te spelen en te bewegen. Voor grote groepen is Kids Wonderland ook op maandag en dinsdag geopend op afspraak. Dit kunt u altijd overleggen met hun medewerkers. Begeleiders mogen bovendien gratis naar binnen en de auto’s en bussen mogen kosteloos worden geparkeerd.

https://www.kidswonderland.nl/