De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor een gezellig weekendje kamperen met vrienden, familie  of collega’s. Daarnaast kunt u ook verschillende activiteiten boeken om overdag te doen. Of u nu een heerlijke familiedag wilt organiseren, u een gezellig bedrijfsfeest wilt geven of u met uw collega’s wilt vergaderen: bij deze groepsaccommodatie in Gelderland bent u aan het juiste adres. De specialist biedt een ruim assortiment aan activiteiten en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Zo kunt u diverse activiteiten voor binnen en buiten ondernemen, maar is het ook mogelijk heerlijk te eten. Wat past het beste bij uw gezelschap? De specialist voorziet u van advies en doet een voorstel voor een dag met activiteiten die bij uw gezelschap aansluiten.

Slapen in het groen in een groepsaccommodatie in Gelderland

De groepsaccommodatie bij Westernboerderij De Baerle biedt heel veel verschillende mogelijkheden, van zaklopen tot buksschieten en van vlotten bouwen tot linedancen, voor ieder is wat wils. Om na een dag vol activiteiten, ’s avonds heerlijk in slaap te vallen in de frisse natuur. Op de westernboerderij kunt u heerlijk genieten van de prachtige groene omgeving en u kunt diverse leuke uitstapjes ondernemen. Ga bijvoorbeeld met een grote groep quad, solex of scooter rijden in de mooie omgeving of kies voor actie tijdens uw verblijf met paintballen, survivallen of een zeskamp. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd een activiteit te vinden die bij uw gezelschap past. Bent u de hele dag heerlijk bezig geweest? Dan kunt u op de groepsaccommodatie in Gelderland overnachten in een retro caravan of unieke tipi.

Verblijf op groepsaccommodatie in Gelderland met arrangement op maat

De collega’s, vrienden of familie praten er nog jaren over na. Over een (bedrijfs)feest op maat bij de westernboerderij. Er zijn zowel indoor als outdoor activiteiten te doen op westernboerderij de Baerle. Daar is namelijk van alles te beleven voor jong en oud. Zo kunt u diverse arrangementen op maat boeken. Het is dan ook goed mogelijk diverse actieve uitsapjes te ondernemen, maar u kunt er ook voor kiezen heerlijk te eten of drinken. Ga bijvoorbeeld handboogschieten, quad rijden, paintballen, country golfen, survivallen, scooter rijden of steppen, of kies voor een pizza, pils en plezier arrangement. Bij een groepsaccommodatie in Gelderland kan het allemaal. Wilt u een bedrijfsfeest voor een dagdeel of voor een hele dag in de omgeving van Gelderland organiseren? Ook dat is mogelijk!

Comments are closed.